Telefon/faks: +381 21 499315


Adresa: Fruškogorska57, Futog, Srbija

Inovacioni centar Skolkovo

Inovacioni centar Skolkovo

Stručni tim Energoglobal-a je isporučio i pustio u rad dizel električni agregat snage 1320 kVA na objekat “Inovacioni centar Skolkovo” (Инновационный центр «Сколково» / Skolkovo innovation center).

Dizel agregat se sastoji od dva agregata u jednom kućištu, a odlikuju ga sledeće karakteristike:

  • Dizel agregat pokreću dva vrhunska Volvo TAD1642GE dizel motora upareni sa Sincro SK355LS generatorima
  • Odlična cena u odnosu na ukupnu snagu agregata
  • Pouzdan sinhronizovan rad i redudantnost
  • Niži troškovi održavanje u odnosu na dizel agregat iste snage
  • Mogućnost servisiranja jedne jedinice dok druga radi, tj. neprekidan rad agregata

Global Seed isporuka EG 15 L-OM

Global Seed isporuka EG 15 L-OM

Danas su isporučena i puštena u rad dva dizel agregata Energoglobal EG 15 L-OM, snage 15 kVA, koji će vršiti funkciju rezervnog izvora napajanja na farmi kompanije Global Seed u Čurugu. Agregat je isporučen u saradnji sa distributerom Čavić & Prof.

Agregate pokreće vrhunski Lombardini LDW1603 dizel motor. Agregati su otvorenog tipa, montirani na čeličnu bazu. Agregati su opremljeni za ručni režim rada.

Best Izgradnja isporuka EG 150 P-SA

Best Izgradnja isporuka EG 150 P-SA

Danas je isporučen i pušten u rad dizel agregat Energoglobal EG 150 P-SA, snage 150 kVA, koji će vršiti funkciju rezervnog izvora napajanja u Centralnom skladištu i fabrici betona kompanije Best Izgradnja.

Agregat pokreće vrhunski Perkins 1006TAG dizel motor. Agregat je smešten u zvučno izolovano kućište, i opremljen je za automatsko prebacivanje mreža-agregat.

Holcim Srbija isporuka EG 22 P-SA

Holcim Srbija isporuka EG 22 P-SA

U saradnji sa firmom Elmamont inženjering danas je isporučen i pušten u rad dizel agregat Energoglobal EG 22 P-SA, snage 22 kVA, koji će vršiti funkciju rezervnog izvora napajanja u kompaniji Holcim Srbija.

Agregat pokreće vrhunski Perkins 404A-22G dizel motor. Agregat je smešten u zvučno izolovano kućište, i opremljen je za automatsko prebacivanje mreža-agregat.

Strana: 3 od 4